Thursday, January 13, 2011

Paylaştıkca artalım.

Bu blogda bizim oğlanla ilgili yaşadıklarımızı paylaşacağım.Paylaşacağım derken hem olanı biteni, yaşadıklarımızı hem de Leo ALiş'nun miraslarını. Evin tamamını bir masumiyet müzesini çevirmeden önce sosyal sorumluluklarımızı da hatırlamak ve hatırlamak amaçı ile.

Bir oyuncak, bir giysi bir bebekte o kadar az kullanılıyor ki paylaşmamak büyük ayıp olur. Ben Leo Aliş doğmadan önce eşten dosttan bi sürü şey almıştım, bir kısmını geri gönderdiğim veya yeni sahiplerine ulaştırdığım, ve istiyorum ki bizimkiler de daha kullanılacakları yeni ailelere gitsinler, paylaştıkca keyiflenelim...nasılki kumaş bezler yeni ailelerde popoları şenlendirirken iki tane popo kardeşimiz oldu, bu kardeşlikler, dostluklar artsın.

Bu blogda ayrıca da Leo ile yaşadıklarımızı, kumaş bez deneyimlerimi, bezsiz bebek çalışmalarımı da paylaşmak istiyorum.

2 comments:

  1. sen gerçekten şahane bir annesin Tanyam :) ne kadar düşüncelisin ne kadar incesin sen gerçekten Leo Aliş için çok değerli bir annesin :)bir kez daha hayran kaldım sana çılgın annem benim :))

    ReplyDelete
  2. Burcucum,

    Şimdi oğlan bunca zaman bekledi ve bzi seçip geldi ise onun için birşeyler yapmakta fayda var..bak popo kardeşliğinden sonra bi dünya kardeşi oldu bile:)))

    ReplyDelete